BRINETE DA ĆE VAS PARTNER PREVARITI? Horoskop otkriva da li ste u pravu

BRINETE DA ĆE VAS PARTNER PREVARITI? Horoskop otkriva da li ste u pravu

24 Jula, 2018 Off By luca
Ne lupajte glavu već odmah saznajte.

Ovan

Ovnovi obožavaju da flertuju i brzo pomisle da su zaljubljeni. Takvim ponašanjem ulivaju lažan osećaj sigurnosti svom predmetu obožavanja, pa dok partner misli da je u idealnoj vezi, Ovan već juri za novim plenom. Vrlo je teško njega obuzdati, a teško je i shvatiti da vas vara jer uopšte ne menja ponašanje prema partneru.

Bik

Bikovi su sjajni ljubavnici, ali loše stoje sa samopouzdanjem. Čim se osete i najmanje nesigurno, potražiće nekog ko će ih uveriti da su neverovatni u krevetu. Obično varaju sa svojim prijateljima jer sa njima već imaju izgrađen odnos.

Blizanac

Uvek su skloni flertu i ta njihova strast ne prestaje ni kada su u ozbiljnoj vezi. Oni ipak ne ulaze u flert sa namerom da prevare, ali često stvari odu predaleko. Svesno varaju samo onda kada procene da partner ne komunicira dovoljno i iskreno sa njima.

Rak

Rakovi duboko u sebi žude za dubokom povezanošću. Po prirodi su lojalni i male su šanse da će švrljati. Ali, ako osete da se partner udaljava od njih ili da ih ne razume, potražiće utehu u tuđem zagrljaju. Ipak, oni skoro nikad ne održavaju paralelne veze, pa će vrlo brzo rešiti kome će se prikloniti.

Lav

Lavovi su izuzetno nezavisni i puni energije. U spavaćoj sobi su prava bomba, a uz to savršeno nalaze balans između seksa i ljubavi, zbog čega smatraju da im je i dozvoljeno da varaju a da se pritom ne osećaju krivima.

Devica

Device su generalno verne, ali kočnice im popuštaju kada stvari u vezi postanu malo nezgodne. Kada osete da nije sve po loju, lako se može desiti da utehu pronađu u tuđem krevetu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2