CESTITAM TI, uspelo ti je da mi SLOMIS SRCE, da mi UBIJES VERU u ljubav…

Ne mogu da se  pomirim sa tim da sam ti dala sve a ti meni samo bol.Ne mogu da se pomirim sa tim da sam te toliko volela a ti me izdao.

Unistio si sve  sto je bilo u meni. Ubio si me.  Zgazio si moje emocije i igrao si  prljavo a ja te volela od prvog dana i to onako kako nikad nikog necu. Ja to cak i ne umem. Ne mogu da se pomirim sa tim da sam ti dala ljubav a da si se ti samo poigrao sa mojim srcem i otisao i    zaboravio sve.

Kao da nikad nisi imao moju ljubav.

Kao da nikad nisi imao emocije. Kao da ti nisam dala sve sto sam imala a  zna samo Bog  da sam zbog ljubavi prema tebi ucinila cudo.I ne kajem se jer bih  opet ma koliko da me to skupo kostalo

Ne mogu da se pomirim sa tim da si igrao prljavo a ova  te zena volela najjace na svetu.

Dobro   znam da nikad vise nikog necu voleti tako.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Dobro znam da se nikad vise nece desiti  da mi neko bude tako bitan i tako  vazan kao ti. Ono sto sam imala sa tobom je  ujedno i moja najveca sreca i moja najveca bol. Nikad niko nece moci da mi bude kao ti.

Nikad nikog necu moci da volim tako jako i snazno i da   mu dam svoje emocije i svoju  dusu na dlanu.

Da je bar tebi nisam dala sad ne bih bila tako tuzna  i tako razocarana u ceo svet.Da je bar tebi nisam dala sad bi mi bilo lakse i ne bih se ovako kidala i ne bi me ovako slamalo i   bolelo.

Sad je  gotovo.

Nastavak na sledecoj  strani…