Cetvrtak Lavovi ako ste u vezi podelite svoja osecanja sa svojim partnerom.

Cetvrtak Lavovi ako ste u vezi podelite svoja osecanja sa svojim partnerom.

Mai 15, 2024 Off By luca

Ovan (21. mart – 19. april):

Danas ćeš se osećati kao da imaš supermoći! Bićeš pun energije i spremnosti da preuzmeš sve izazove koji ti se nađu na putu.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš osetiti posebnu bliskost sa svojim partnerom. Bićete u stanju da se povežete na dubljem nivou i da provedete kvalitetno vreme zajedno. Ako si slobodan, možeš očekivati susret sa nekim ko će ti privući pažnju na prvi pogled.

Bik (20. april – 20. maj):

Danas ćeš se osećati mirno i stabilno. Bićeš fokusiran na svoje ciljeve i spremnost da uložiš potrebni trud kako bi ih ostvario.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš se osećati emotivno ispunjeno. Bićeš u mogućnosti da izraziš svoje osećaje partneru na način koji će mu/joj značiti mnogo. Ako si slobodan, možeš očekivati da će se neko iz tvog kruga prijatelja pretvoriti u nešto više.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Danas ćeš biti pun energije i entuzijazma. Bićeš otvoren/a za nove ideje i iskustva, što će ti doneti mnogo zadovoljstva i inspiracije.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš uživati u razgovorima sa partnerom. Bićeš u mogućnosti da se povežeš na intelektualnom nivou i da razmenjujete ideje i misli. Ako si slobodan, možeš očekivati da će se neko sa sličnim interesovanjima pojaviti u tvom životu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul):

Danas ćeš biti emotivno osetljiv/a i intuitivan/na. Posveti pažnju svojim unutrašnjim osećajima i sledi svoje srce u svim svojim odlukama.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš se osećati posebno blisko sa svojim partnerom. Bićete u mogućnosti da delite svoje najdublje osećaje i da se međusobno podržavate. Ako si slobodan, možeš očekivati da će se neko sa sličnim emotivnim senzibilitetom pojaviti u tvom životu.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Danas ćeš se osećati samouvereno i hrabro. Iskoristi svoju harizmu i šarm da inspirišeš druge i ostvariš svoje ciljeve.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš želeti da pokažeš svojoj voljenoj osobi koliko ti znači. Budi spontan/a i kreativan/a u izražavanju svojih osećaja. Ako si slobodan, možeš očekivati uzbudljivu romansu sa nekim ko će ti prići sa samopouzdanjem.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Danas ćeš se osećati praktično i efikasno. Iskoristi svoje organizacione sposobnosti kako bi efikasno rešio/la sve izazove koji ti se nađu na putu.

LJUBAV:
Ako si u vezi, danas ćeš želeti da izraziš svoju ljubav kroz praktične gestove pažnje. Pomozi svom partneru u rešavanju nekog problema ili obavezama. Ako si slobodan, budi otvoren/a za nova poznanstva i prilike za romansu koje se mogu pojaviti.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Seiten: 1 2