Ciganski horoskop do kraja septembra Bliznaci se prisjecaju proslosti!

Ciganski horoskop do kraja septembra Bliznaci se prisjecaju proslosti!

19 Septembra, 2023 Off By luca

Ciganski horoskop, poznat i kao romski horoskop ili horoskop ciganskog tarota, temelji se na tarot kartama i tradicionalnom romskom vjerovanju. Iako nije jednako poznat kao zapadni horoskop, može pružiti zanimljive uvide za svaki znak zodijaka. Evo pregleda ciganskog horoskopa za sve znakove zodijaka do kraja septembra :

Ovan 

 

Ciganski horoskop za Ovna pokazuje energično razdoblje do kraja rujna. Mogli biste osjetiti unutarnji poziv da slijedite svoje strasti i ambicije. Tarot karta “Vitez šalica” sugerira da će vaše emocionalne veze biti naglašene, što bi moglo rezultirati novim ljubavnim iskustvima ili dubljim povezivanjem s partnerom.

 

Bik 

Bikovi prema ciganskom horoskopu imaju tendenciju da budu stabilni i praktični. Tarot karta “Kraljica novčića” sugerira da će fokus biti na financijskim pitanjima. Možda ćete imati priliku poboljšati svoju financijsku situaciju ili uložiti u dugoročne projekte.

Blizanci 

Ciganski horoskop za Blizance pokazuje period promjena i komunikacije. Tarot karta “Šest šalica” nagovještava da ćete se možda prisjećati prošlih iskustava i donositi odluke o svojoj budućnosti. To bi također mogao biti povoljan trenutak za iskren razgovor s voljenima.

 

Rak 

 

Rakovi prema ciganskom horoskopu imaju snažan osjećaj obitelji i emocionalne povezanosti. Tarot karta “Kralj šalica” sugerira dublje veze s članovima obitelji i prijateljima. Vaša suosjećajnost će biti naglašena, a podrška voljenima će biti od suštinskog značaja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav 

Ciganski horoskop za Lavove donosi izražavanje kreativnosti i samopouzdanja. Tarot karta “Kralj štapića” sugerira da će vaša karizma doći do izražaja, što bi moglo rezultirati novim prilikama na poslovnom ili ljubavnom planu. Budite otvoreni za avanture i izazove.

 

Djevica 

Djevice prema ciganskom horoskopu naglašavaju svoju praktičnost i organizaciju. Tarot karta “Kraljica novčića” sugerira da će vaša sposobnost upravljanja financijama biti ključna. Ovo je povoljan trenutak za postavljanje financijskih ciljeva i planiranje budućnosti.

 

Vaga 

Vage u ciganskom horoskopu naglašavaju harmoniju i ravnotežu. Tarot karta “Dva štapića” sugerira da ćete razmotriti svoje opcije i donijeti važne odluke. Ovo bi također mogao biti povoljan trenutak za rad na svojim odnosima i traženje ravnoteže između posla i osobnog života.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2