Cime ce vas vaga oboriti sa nogu?!

Vaga, istina o ovom znaku.

Najlepsi znak u zodijaku i znak koji bez imalo sumnje ume da bude se ono sto svakome od nas treba. Jer, vaga je neko ko je poseban i neko ko ume da voli svim srcem iako se cesto tako ne cini.

 

Vaga je posebna i svesna je toga. Ono sto moramo da kazemo kada je osoba rodjena u ovom znaku u pitanju jeste da je ona andjeo cuvar onih do kojih joj je stalo.

Posebna je i znak je koji privlaci paznju na svakom koraku. Kada  joj je do nekoga stalo skoro da nema toga sto nije u stanju da uradi za tu osobu.

Vaga se jako tesko zaljubi ali zato kada  dodje do toga  na svaki nacin pokusava da tu osobu osvoji i da je usreci.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Vaga je verna. Iako je zbog svoje lepote uvek na meti svih oko sebe, ona je znak koji  retko kada prevari.  Mogli bi smo cak da kazemo nikada jer je odana i verna i znak koji uvek nastojio da zivi fer i posteno. Ona je znak koji ume da bude jako tezak kada je rec o karakteru. Jer, niko kao ona ne ume da sporo donosi odluke i da razmislja o svakoj sitnici.

Vaga je znak koji ce vas definitivno oboriti sa nogu svojom lepotom. Ali to nije ono sto ce vas fascinirati kod nje. Lepota ne zadrzava. Ono cime ce vas jedna vaga zaista impresionirati je njen jak karakter, odlucnost i samopouzdanje.

Nastavak na sledecoj strani…