Cime ce vas vaga oboriti sa nogu?!

Vaga, istina o ovom znaku.

Dalje moramo da kazemo da oni koji  kraj sebe imaju osobu koja je rodjena u znaku vage nikad i ni u kom slucaju ne smeju da odustanu od nje.

Jer, ovo je znak koji ume da voli. Znak koji je spreman da bude tu za one   koje voli ..  Znak koji im nikad nece okrenuti ledja. Da je vise   ljudi kao sto je vaga ovaj bi svet  bio lepse mesto za  zivot … I u to nema nimalo sumnje. Ono sto takodje moramo da kazemo jeste da osoba rodjena u ovom znaku ima divno srce. Ona svima zeli da se nadje.

 

Pridruži se u našu grupu ako si VAGA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ona svima zeli da pomogne… Jer je prosto bice koje je odano i verno i koje nikad i ni u kom slucaju ne odustaje. Ono sto je jako vazno, osoba rodjena u ovom znaku je primer  nekog ko ce vam biti tu i podrzati vas i voleti i  biti vam tu cak i onda kada  niko nije. I kada niko ne moze.

Sto se tice ljubavi moramo da kazemo da se smatra da je zena rodjena u znaku vage veoma lepa. Te da nema muskarca koji njoj moze da kaze „ne“ ali  je jako vazno reci da njoj nije bitno da ona bude zavodnica i da nikad ne uziva u tome. Ona samo  hoce muskarca koji ce je pratiti kroz zivot   i voleti je zbog njene duse,ne lepote.