Čime osvaja ŽENA VODOLIJA?!

Žena rodjena u znaku Vodolije je dama koja u sebi nosi neverovatno energiju. Ona prosto zrači gde god da se pojavi.

Ova žena je poznata po tome što jako ceni svoju slobodu življenja. Nikome ne dozvoljava da joj to ugrožava. Niko ne može da joj postavlja granice i da je ograničava u njenim postupcima. Ona je žena koja bukvalno svoj život živi kako samo ona želi.

Nema ništa od toga da će neko imati kontrolu nad njom. Ona ne dozvoljava nikome da pomisli da upravlja sa njom. To je nemoguće.

Takodje ovoj dami je izuzetno teško odoleti. Ono što nju krasi je neodoljiv šarm. Takodje harizma kojom zrači nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Niko ne može, a da ne primeti sjaj koji ona ostavlja iza sebe. Žena je koja u životu može da osvoji mnoge samo svojom izraženom harizmom.

Pored toga ona je veoma inteligentna dama koja itekako zna tu sposobnost da koristi u životu. Njena inteligencija joj otvara mnoga vrata. Ona je ta koja zna da se ponaša i da postupa ispravno. Retko ko ume da se snadje u situacijama u kojima žena vodolija lako pliva.

Kada je poslovni život u pitanju njena moć rasudjivanja i njena inteligencija prate je veoma dobro. Ona donosi prave poteze i njene odluke su na nivou prave poslovne žene. Jednostavno ona je ta koja zna da se snadje u svakoj poslovnoj situaciji.

Ona zna pametno da smisli poteze koje će je dovesti na mesto koje zaslužuje. To je žena koja je omiljena medju kolegama, jer je uvek tu da pomogne, udeli savet i unese vedrinu u svaki novi radni dan.

Nastavak na sledećoj stranici…