Da li je JARAC dobar kao prijatelj?

Ovo je znak koji ume da voli. Znak koji cini sve  za ljubav i koji nikad i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto zeli.

Moramo da kazemo da je imati jarca u svojoj blizini prava sreca. Jer retko ko ume da voli tako jako i snazno. Spreman je na sve kada mu je do necega stalo i moramo da kazemo   da mu nece biti problem cak ni da pogazi svoj ponos. Jako je vazno da dodamo da je imati jarca kraj sebe prava sreca zato sto je ovo znak koji je spreman na svaki nacin da brani ono do cega mu  je stalo. Imati jarca kraj sebe znaci imati nekog ko ce biti tu za vas i ko ce vas voleti    cak i ako je ceo svet protiv vas.

Nemojte misliti da je ovo znak sa kojim je lako.  Jer on je neko ko   zna koliko vredi i bice koje ni u kom slucaju ne odustaje od svojih snova.

Pravi ste srecnici ako vas jarac voli jer on  ne odustaje od ljubavi . On odustaje samo od ljudi koji ga ne znaju voleti. Moramo da  kazemo da je ovo tipicni primer nekog ko ce umeti da se bori grcevito za vas ali i   da vam okrene ledja i ode ako shvati da ne znat da  ga cenite.

Na kraju cemo samo reci da je ovo neko ko je ponosan. Ali  ne i neko kome ce biti problem da proguta taj ponos onda kad se iskreno  zaljubi. Ako vec imate tu srecu da kraj sebe imate jarca onda ga cuvajte.

Nastavak na sledecoj  strani…