Da li je ZAJEDNIČKO  PUTOVANJE pravi POKAZATELJ u kakavom je stanju vaša VEZA?!

Da li je ZAJEDNIČKO PUTOVANJE pravi POKAZATELJ u kakavom je stanju vaša VEZA?!

Juni 14, 2019 Off By Jovana

Jednostavno svi parovi vole da odu zajedno na putovanje, jer to je sam sinonim za odmor. Pogotovo kada idemo sa partnerom na putovanje i kada prvo to planiramo nama ništa nije bitno. Bitno nam je samo da idemo sa voljenom osobom, a gde to je manje bitno. Smatra se da je putovanje nešto što može doneti samo lepe upspone. Ali mnogi ne smatraju da putovanje upravo može biti test za jednu vezu. Od njega itekako može da zavisi budu kakab će biti odnos u budućnosti u generalno na kom je nivou vaša veza. To ne moraju nažalost biti uvek dobri i očekivano rezultati. Jednostavno same pripreme za zajedničko putovanje ljubavni par gleda na taj način da je bitno samo da budu zajedno, a sve ostalo je totalno nebitna stvar. Oni to gledaju na taj način. Jer to je nešto šti je jednostavno tako, dešava se da su samo misli tu.

Misli kako će  njih dvoje da odu sami, kako će moći da se posvete jedno drugome. I da imaju sve vreme ovog sveta samo za njih. Ali nisu ni svesni da upravo može da se desi da tamo ili shvate da im je odnos top, ili da jednostavno shvate da tu mnoge stvari ne odgovaraju.

UVIDIĆEMO PRE SVEGA NJEGOVU LJUBA PREMA NAMA

Jednostavno tih par dana koliko budemo bili a odmoru bićete stalno zajedno, moćičete itekako da vidite koliko vam je privržen. Tada ćete shvatiti koliko je zaista njegova ljubav prema vama jaka. Baš partner će tada imati dovoljno vremena da vam pokaže svoje emocije ukoliko im ima, i naravno ukoliko želi. Ali partneri nemaju potrebe za tim na zajedničkim putovanjima uglavnom kada nemaju emocije i kada jednostavno odu na odmor čisto iz nekog moranja. Jednostavno to su stvari na koje treba itekako da obratite pažnju kada ste sa nekim na odmoru.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2