Ja sam neko ko ce RECI ONO STO MISLI, SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE!

Ja sam neko ko ce RECI ONO STO MISLI, SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE!

April 11, 2019 Off By Jovana

 

Jasno je da na ovoj planeti ne postoji čovek koji nema jsno svoje mišljenje. Međutim, ovde postoje dve vrste osoba. Sa jedne strane to su osobe koje su veoma direktne. One će uvek i u svakom momentu reći ono što misle. Smatraju za sebe da su veoma realne, objektivne i pravične. I baš iz tog razloga se ne ustručavaju svog mišljenja. Dok su sa druge strane osobe koje su veoma povučene. One mirno gledaju sa strane i svoje mišljenje zadržavaju za sebe. Postpke i ponašanja drugih sagledavaju i analiziraju veoma temeljno. I baš iz tog razloga se ne usuđuju odmah da iznesu svoj stav.

  • Svako jasno i precizno zna šta želi u životu, a šta ne. I samim tim jasno sam za sebe donosi odluke onako kako on smatra da je najbolje. Međutim, postoje osobe koje su veoma slobodne i ne plaže se izazova i pogrešnih postupaka. Na svaku grešku gledaju kao na životnu lekciju. I sa njom se veoma hrabro nose i bore. Dok sa druge strane neki se ustrčavaju kritika i osoda drugih. Pa zbog toga sebi ne dozvoljavaju tu slobodu.

Da se uvek ponašaju baš onako kako to oni osećaju. Plaše se da bi mogli da izgube ono što do sada imaju, na osnovu jednog pogrešnog koraka. A da li je to zaista tako? Da li neko može da izgubi nešto vredno ukoliko jednom pogreši? Odgovor je verovatno jasan svima. Ono što još morate da znate jeste to da ukoliko neko ne iznese svoje mišljenje ne znači da ga nema. To samo govori da nema jak i stabilan karakter i stav.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2