Da li si baš ti žena njegovih snova?Evo kako muškarac svakog horoskopskog znaka zamišlja ženu svojih snova.

Da li si baš ti žena njegovih snova?Evo kako muškarac svakog horoskopskog znaka zamišlja ženu svojih snova.

14 Jula, 2018 Off By luca

Srce

Ovna će biti osvojeno od strane žene koja se ne boji da kaže šta misli, dok će muškarca Devicu osvojiti devojka iz komšiluka, pišeŽenski magazin.

Ovan

Njegova slaba tačka su jake i nezavisne žene. On voli kada žena otvoreno kaže šta misli i kada je u stanju da prevaziđe sa njim svaki izazov. Uspeh i sposobnost su najveći afrodizijaci za muškarce rođene u znaku Ovna.

Bik

Zabavna i ženstvena žena koja zna kako da daje podršku će biti zanimljiva Biku. Ako ona uspeva da ga uzdrma malo i usput bude izuzetno ženstvena, Bik će se zaljubiti kao nikad u životu.

Blizanci

Inteligentne, kreativne i šaljive žene će privući pažnju nemirnih Blizanaca. Važno je da znaju da fasciniraju i iznenade, a ona koja uspe u tome će osvojiti njegovo srce

Rak

Ovaj čovek će biti osvojen od strane žene koja je u potpunosti posvećena njemu. Ona takođe mora da bude pomalo od svega – i ranjiva i strastvena, a ako se oseća pored nje kao muškarac koji je štiti i pomaže joj, Rak će želeti da zauvek ostane u ovoj vezi.

Lav

Lavove privlače pouzdane žene koje vole da izlaze i da se pokažu svetu. Lava će osvojiti žena koja je sigurna u sebe i koja se predstavlja uvek na najbolji način. Ali ona nije samo lepa, već je i pametna, zabavna i uspešna.

Devica

Muškarac Devica pada na „obične“ devojke iz komšiluka. Ona je lepa i inteligentna, ali ne voli da se ističe previše. Nežna je, logična i tolerantna kada su u pitanju njegovi ispadi. Žena koja će osvojiti srce muškarca Device ne sme biti previše emotivna, ili pokazati previše entuzijazma, jer to definitivno ne privlači Device.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2