DA LI STE ZNALI DA NANOŠENJE AJLAJNERA ZAVISI OD OBLIKA VAŠEG OKA???

DA LI STE ZNALI DA NANOŠENJE AJLAJNERA ZAVISI OD OBLIKA VAŠEG OKA???

4 Januara, 2019 Off By Jovana

Pred nama je i dalje period velikih proslava. druženja, žurki i noćnih provoda. Svaki od ovih dešavanja zahteva specijalan izgled. Koliko vodimo računa i brine o garderobi, toliko isto pažnje posvećujemo šminki i koja je adekvatna za koju priliku. Žene dosta vremena posvećuju i izgube pre svega na fizički izgled. Od njih se prosto očekuje da uvek i za svaku priliku budu idealno spremne, da blistaju i sijaju. Zadovoljna i samouverena žena je svakako lepa žene. One blistaju ukoliko se dobro osećaju u svojoj koži.

Bez obzira na to kakvu odevnku kombinaciju izaberete za vaš izlazak, ono što je sigurno jeste činjenica da ćete vašu šminku zapečatiti ajlajnerom. Nezavisno od toga da li ćete obući dugu ili kratku haljinu, odelo, suknju i košulju ili ćete se ipak odlučiti za neku opušteniju varijantu kao što je džins i bela atlet majca, detalj na vašim očima kao što je ajlajner biće neizbežan i pun pogodak.

Brojna istraživanja su pokazala da žene najviše problema ipamju upravo sa nanošenjem ovog proizvoda i da ajlajner predstavlja najtežu veštinu u šminkanju generalno. Međutim savetujemo vam da bez odustajanja budete uporni i istrajni da savladata tu veštinu iz razloga što će vam u svakom trenutku ovaj proizvod popraviti celokupan look. Takođe kao veoma važan podatak koji bi svakako trebali da znate jeste to kako se ajlajner nanosi u odnosu na oblik očiju. Takođe sa njim možete eksperimentisati i i ostvariti izvanredne efekte kao što su:

  • smanjti oči
  • podići oči
  • spustiti oči ili
  • zaokružiti

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Stranice: 1 2