DA LI ŽELITE DA ZASIJATE U NAJLUĐOJ NOĆI???

DA LI ŽELITE DA ZASIJATE U NAJLUĐOJ NOĆI???

Dezember 27, 2018 Aus Von Jovana

Pred nama je period velikih proslava, noćnih provoda, okupljanja i druženja sa najmilijim osobama. Svaki od ovih događaja zahteva poseban, drugačiji, a pre svega dominantan i neprevaziđen izgled. Žene, kao žene, uvek i u svakoj situaciji najviše pažnje žele da posvete svom dobrom izgledu, kako bi mogle da ostave jak i senzacionalan utisak. Predstavićemo vam par saveta kako da za malo vremena sebe pružite i sredite u najboljem izdanju.

Kada dođe veče i vreme za spremanje uvek je malo vremena i čini vam se da ništa nećete stići, iz prostog razloga što se od vas očekuje da sve postignete što se tiče dnevnih obaveza oko prasnika, a još plus na sve to da izgledate kao mala bomba u noćnom izlasku. Međutim ovako kada se sve predstavi to deluje veoma komplikovano, pa skoro i neizvodljivo. Ali za sve se može naći rešenje. 

U zavisnosti od toga gde ste se odlučili da dočekate novu 2019-tu godinu svakako zavisi i šta ćete imati na sebi. Ukoliko je to neka kućna varijanta sa emotivnim partnerom svakako da i tu treba da se sredite i dominirate samo za njega, ali naravno da ćete u tom slučaju mnogo manje vremena potrošičiti, što se tiče samog fizičkog izgleda. U tom slučaju idealna kombinacija jeste neka veoma privlačna, intrigantna i neodoljiva crvena ili crna čipkana spavaćica. Ukoliko budete u tom izdanju vašem emotivnom partneru svakako da neće biti bitno ništa drugo niti će bilo šta još dodatno videti na vama. Ali vi ipak ispoštujte čitavu famu oko dočeka i sredite se u potpunosti. Kada ovo kažemo mislimo da na tu spavaćicu idealno ide podignuta neuredna punđa ili isfenirana kosa sa malim loknama. Što se tiče šminke neka bude minimalna i diskretna, kako bi odale potpuno prirodni utisak.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Seiten: 1 2