Da li zena JARAC ima dusmane?

Da li zena JARAC ima dusmane?

November 4, 2021 Aus Von Jovana

Da li zene i poneki muskarci zaista toliko zavide zeni jarcu? Da li ona stvarno ima dusmane?

Da li je zena Jarac unikatna? Ona je alfa zena koja ima svoj stav i pravila u zivotu. Nju ne mozete da sputati i unistite joj planove zlim komentarima. Ona je neunistiva, ona je zena Jarac.

Zena jakog karaktera i cvrstog stava koja mnogima zapada za oko bas zbog toga sto jeste.  Mnogi je zbog toga ne vole. Mnogi sebi daju za pravo da komentarisu njen zivot i stavove. Mnogi misle da je nadmena samo zato sto ima svoj stav.

Mada postoje oni koji sebi daju za pravo da se mesaju u njen zivot. Da joj pomute planove i sabotiraju ciljeve.

Bas ti ne znaju sa kakvom zenom se nose. Ne znaju da tu zenu mogu pokusati da lome, ali da ne mogu da je slome. Nju dusmani ne mogu da vide na dnu. Ona im to nikada nece dozvoliti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Sa takvima ona zna kako se treba nositi. Takvi zazale sto su joj stali na put. Dusmane  moze da ima. Moze svako da se usudi da igra tu ulogu u njenom zivotu, ali brzo zazali.

Ne postoji problem koji ce da unisti ovu zenu, ona uvek ostaje sabrana i smirena ma sta god da joj zivot nanese na put, odmah veoma mudro pristupa resenju problema.

Iza maske hladne zene krije se dobra dusa puna pozitivnosti i humora.

Zena Jarac je dama koja je spremna na sve kako bi dosla do zeljenog cilja. Njoj nije problem da gazi preko trnja, njoj nije problem nista da ucini ako ce na kraju dobiti ono sto zeli.

Mnogi ljudi izmisljaju izgovore, a ona je poznata po tome sto uvek pronalazi nacine. Za nju samo postoji ”moram i hocu”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2