Da li zena JARAC ima dusmane?

Da li zena JARAC ima dusmane?

November 4, 2021 Aus Von Jovana

Zena jarac je pravi predstavnik jedne alfa zene. Ona je srecna tek kada postigne svoje ciljeve. Brizno i uporno ide do njih.

Ona je veoma organizovana i strpljiva. Sve shvata ozbiljno i kod nje nema sale sa poslovnim i privatnim obavezama. Veoma je prakticna, neustrasiva i odlucna i u zivotu uvek zna sta zeli.  Zena Jarac se definitivno odlikuje po svojoj ambicioznosti i disciplinovanosti. Veoma ambiciozno pristupa svojim zeljama i ciljevima i kod nje ne postoji rec odustajanje.

Da li je realna ili zivi u imaginarnom svetu? Ona nikako nije sanjar, vec zena koja crsto stoji na zemlji i stvarnost vidi onakvu kakva jeste. Pokusava uvek iz nje da izvuce najbolje. Ona je neverovatna jaka zena koja se uvek cvrsto na nogama bori sa svim problemima i nedacama. Iza maske hladne i nedostizne zene krije se nezna osoba puna humora. Takodje ova zena je veoma tvrdoglava.

Otkrijte jos po nesto o ovoj superzeni!

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Da li je lojalna u vezi? Za ovu zenu ljubav je itekako ozbiljna stvar. Ona nikako nije tip koji se lako zaljubljuje, a ljubav na prvi pogled tesko cete doziveti sa ovom zenom. Takodje ona ne trosi svoje vreme na beznadezan flert koji je nigde ne vodi. Ova zena je veoma samouverena i svesna svojih sposobnosti. Kada joj se neko svidi, licno ce se pobrinuti da zeljeni muskarac bude njen.

Ona je zena koja voli da ugadja svom partneru i da on pored nje bude srecan i zadovoljan. Takodje svaki muskarac koji je u vezi ili braku sa zenom u znaku Jarca mora da zna da je ona potpuno nezavisna osoba. Ne dozvoljava sebi da zavisi ni od koga, pa ni od muskarca sa kojim zivi.

Njoj je potreban muskarac koji je uspesan i ambiciozan da bi mogao da je prati kroz zivot. Takodje ova zena ce pruziti svom partneru svu mogucu podrsku kada mu e to potrebno. Ona je odlicna ljubavnica, koja zna kako da dominira i zadovolji svog partnera.

 

Seiten: 1 2