Da li žena JARAC zaista ima PETLJU?!

Da li žena jarac ima petlju

Žena jarac je dama koja zna da dominira u životu. Ona nije ta koja će svoj život prepustiti sudbini, već će ga uzeti u svoje ruke.

Kod nje rec “ne mogu” ne postoji u rečniku. Žena jarac je ta koja sve može kada želi. Ona je ta koja će i glavom kroz zid ako je potrebno da bi ostvarila svoje snove. Nikada neće odusgati i dići ruke od svojih snova i ciljeva. Nikada nece posustati na životnom putu.

Ova žena jarac je neko ko je dovoljno svestan sebe i svojih mogućnosti. Zna koliko može i zna da je to zaista mnogo. Njeni ciljevi nisu nimalo laki i naivni. Ona postavlja sebi visoke ciljeve jer želi da uspe. Ona želi da napreduje, jer su njeni uspesi najveće zadovoljstvo koje može sebi ispuniti.

Ne postoji nemoguće, to je njena parola. Baš kada svi posumnjaju u njen uspeh, tada u njoj proradi najveći inat. Tada postiže i ono što drugi ne bi ni pomislili da mogu.

Njena jačina je odraz njenih uspeha. Zaista jake žene se kriju iza ovog znaka zodijaka. Žene koje će uložiti sav trud i rad zarad uspeha koji ih čeka. Žene kojima kada kažete da nešto ne mogu, sve će učiniti da vam dokažu da niste upravu.

Za njih ne mogu ne postoji, već samo ne želim. Postoje sitni uspesi koji nisu dovoljno vredni za ovu ženu. Ona nikada neće podceniti sebe. Zna da je rodjena za mnogo više u životu. Bori se isključivo za ono što zaslužuje i tako će uvek i biti.

Nastavak na sledećoj stranici…