Danas Bik treba da se naoruza strpljenjem , Devicama ne ide dobro a sta se vama sprema ?

Danas Bik treba da se naoruza strpljenjem , Devicama ne ide dobro a sta se vama sprema ?

Oktober 14, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2022. godine predviđa vam poletnost i dosta pozitivne energije. Osetićete se kao da imate glavnu ulogu u nekom filmu. Zacrtajte cilj i ne odustajte od njega. Obratite pažnju na rasipanje novca, pošto važite za pravog hedonistu.

 

BIK

Naoružajte se strpljenjem. Neko će vam iznervirati na poslu ili u okruženju, a najmanje što vam treba jeste svađa i loš glas. Bolje da se i povučete i izbrojite do deset, a onda na miru da rešte nesuglasice. Slobodne Bikove očekuje poruka od simpatije!

BLIZNACI

U poslednje vreme zasuti ste obavezama na poslu i stavili ste karijeru ispred partnera i porodice, što bi mogli da vam zamere. Pokušajte bolje da se organizujete i da im malim znacima pažnje pokažete da vam znače i da ih niste zapostavili. Čuvajte se glasina!

RAK

Vaša priroda vam ne dozvoljava da stavite sebe ispred dragih ljudi. Ali nekada nije loše da malo računa povedete i o sebi i svom zdravlju. Ako duže vreme planirate da uzmete psa, sad je idealno vreme za to! Obrate pažnju na zglobove!

LAV

Dnevni horoskop za 14. oktobar 2022. godine vam donosi pomešana osećanja. Na momente bićete veoma srećni jer ste tu gde jeste i okruženi ste dragim ljudima, a u nekim trenucima ćete biti razdražljivi. Iako to ne pokazujete, vaša energija i te kako to otkriva. Nije loša ideja da negde otputujete!

DEVICA

Neko iz vaše okoline vas uporno vrbuje za sopstvene interese. Dobro razmislite i pokušajte da se uskladite kako ne biste bili na gubitku. Pri kraju dana slobodne Device biće na meti udvarača. To mogu da budu kolege sa posla ili neko koga ste skoro upoznali.

nastavak na sledecoj stranicio…

Seiten: 1 2