Danas ce jedan znak zaboraviti ponos, i doci do srece !

Danas ce jedan znak zaboraviti ponos, i doci do srece !

Januar 13, 2023 Aus Von luca

Ljubav u danu koji je pred nama moze doneti nesto neocekivano…

OVAN

Kada je u pitanju ova subota  moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle, ovo moze da bude dan kada ce vam se ostvariti jedna velika emotivna zelja.

BIK

Ovo ce biti dan za odluke. Ako postoji neko o kome mastate onda znajte da ta osoba treba to da zna. Moguce je da cete onda kada joj kazete sve sto vam je na dusi saznati da ona oseca isto.

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. U danu koji je pred nama ce ta osoba umeti da vam vrati osmeh na lice.

RAK

Ova subota nece doneti ono sto zelite ali mozemo da kazemo da ce ovo svakako biti dan kada cete dobiti dokaz necijih emocija.Sada vam ostaje da budete strpljivi dok ne dodje vreme za vas dvoje.

LAV

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da vas cekaju velike odluke. Zeleli vi to ili ne moracete da se zapitate sta je ono sto zelite od zivota. I ko je pre svega osoba koju kraj sebe zelite jer ste sada u dilemi.

DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. To je jako vazno. U danu koji je pred nama vas ceka ostvarenje jedne velike zelje. Moramo da kazemo da je moguce da cete doci do svog cilja.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2