Danas ce neko upoznati divnu osobu….

Danas ce neko upoznati divnu osobu….

Oktober 17, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi vi kao da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Vi u poslednje vreme donosite neke odluke, a od tih odluka zaista ne ocekujete previse. Ocigledno da su na vas negativno uticala neka desavanja i zbog toga vi ne razmisljate na pozitivan nacin, a to se mora promeniti.

BIK

Dragi bikovi vama su potrebne promene u zivotu, a vi ste i sami toga svesni. Naime, vi previse toga cinite na sopstvenu stetu i zbog toga nije nikakvo cudo sto nemate dovoljno srece u zivotu. Vi cete razloga za srecu imati tek onda kada se promenite i tek onda kada pocnete misliti i na sebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Dragi blizanci predstoji vam naporan i tezak dan tokom kojeg vam nece biti lako. Vas danas ocekuje mnogo problema na poslu, a sem toga vas ocekuje i bespotrebna rasprava sa voljenom osobom. Istina je da vam danas nece biti lako, ali vi trebate biti mudri i stalozeni.

RAK

Dragi rakovi danas ce vase kolege pokusati da vam stvore velike probleme na poslu. One ce pokusati da vas okrive za nesto za sta uopste niste odgovorni, a vi im to ne smete dopustiti. Medjutim, vas danas ocekuju i razlozi za srecu, a oni vas ocekuju na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi jedna osoba je sprema da ucini sve samo kako bi vas imala kraj sebe u vezi. Vec duze vreme se jednoj osobi dopadate, a vi ste tu osobu upoznali preko jednog vaseg prijatelja. Ta osoba ce sigurno vremenom skupiti hrabrosti i vi mozete ocekivati da ce vam ona saopstiti pravu istinu.

DEVICA

Drage device vi morate od voljene osobe zahtevati promenu. Kranje je vreme da to ucinite. Naime, vas partner skoro pa svakoga dana cini neke postupke sa kojima nanosi stetu vasoj vezi, a vi nesto morate preduzeti kako bi se to promenilo. Vi ne trebate apsolutno niste prepustati slucaju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2