Danas ce nekome biti srce slomljeno !

Danas ce nekome biti srce slomljeno !

Januar 9, 2023 Aus Von luca

  Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vam donosi ovaj utorak.

OVAN

Morate da znate da ce ovaj utorak biti prilika da se posvetite sebi. Da je vrlo moguce da cete u danu koji je pred nama konacno dobiti ono sto zelite. Ovo se pre svega odnosi na ljubav mada su cuda svakako moguca.

BIK

Jako je vazno da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da mislite na sebe. Jasno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i nema nimalo sumnje da bi ste toj osobi trebali da date priliku. Ona ce znati da vas voli.

BLIZANCI

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je jako vazno da kazemo. Neko ste ko ima veliku dusu i ko nikada ne odustaje od onog sto zeli. Moze se reci da ce vam ovaj dan doneti jednu dilemu uprkos svemu.

RAK

Konacno cete i vi moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. To je ono sto je cinjenica. Jedna vasa velika zelja ce biti ostvarena u danu koji je pred nama. Dugo ste cekali na to ali konacno ste vi sami sebi na prvom mestu.

LAV

Ovaj dan nece doneti ono sto zelite i moguce je da cete se razocarati u danu koji je pred nama. Dugo ste cekali na to da vam se jedna zelja ostvari ali konacno je i to moguce. Moramo reci da je bitno da znate da vas neko voli.

DEVICA

Ljubav vam je na prvom mestu. To je ono sto moramo reci ali je izvesno da ste sada svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Zao nam je zbog toga ali vreme je da svako krene svojim putem.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2