Danas ce Ovan de se okrene obavezama , a Bik ima probleme sa kicmom.

Danas ce Ovan de se okrene obavezama , a Bik ima probleme sa kicmom.

Mai 14, 2024 Off By luca

Ovan

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što je važno za vaš odnos u krugu poslovnih saradnika. Osoba u znaku Device vam daje izuzetnu podršku po pitanju prijateljskih odnosa. Problemi sa spavanjem.  Problemi u komunikaciji sa ljubavnim partnerom, kao i sa nadređenima. Podložnost povredama.

Bik

Uticaj Vodolije je veoma povoljan pa se potrudili da u ovom periodu budete što fleksibilniji u vezi partnerskog odnosa. Partner želi mnogo toga da vam kaže ali ne ume da izrazi svoje emocije do kraja. Problemi sa kičmom. Moraćete da se prilagodite novim uslovima na poslu.

Blizanci

Bićete okrenuti mnogo više sebi nego drugima što će zamerati ljudi sa kojima ste poslovno u saradnji. Ne dozvolite da se sve to okrene protiv vas jer već neko vreme određene osobe imaju “ pik na vas „. Ljubavna situacija je standardna. Udvara vam se atraktivna osoba koja često putuje zbog posla.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući svemu onome što pokrećete i što vam se uzvraća. Porodični odnosi su stabilniji nego inače jer se vi najviše trudite. Zdravstveno ste stabilni ali povedite računa o glavobolji. Razmislite pre nego što se angažujete na poslovima sa nekretninama.

Lav

Sam početak današnjeg dana govori o vasim licnim problemima. Probajte da ne reagujete agresivno i impulsivno već da razmislite o svim posledicama. Nije sve onako kako izgleda.Očekuje vas mnogo obaveza i sastanaka.

Devica

Ovo je idealan period da se posvetite svemu onome što ste planirali od ranije a imate veliku podršku porodice i prijatelja. Najviše možete pokrenuti neki vid hobija ili nekih dodatnih posao ko ima veze sa vašim osnovnim poslom.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2