Danas Devica zabrinuta, a Bikovima se spremaju velike promene.

Danas Devica zabrinuta, a Bikovima se spremaju velike promene.

September 15, 2022 0 Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, imali ste jako napornu i tešku nedelju, a pred vama je dan koga ćete moći da iskoristite za odmor. Vas tokom celog dana neka posebno bitna dešavanja ne očekuju i zbog toga ćete imati mnogo vremena za predah.

BIK

Dragi bikovi, vama će već naredni dani doneti neke velike probleme zbog kojih vam neće biti lako. Vas problemi pre svega očekuju na planu vaše veze i zbog toga ćete morati da pokažete kako oprez, tako i staloženost. Budite spremni na negativna dešavanja.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je dan kakav vam je i potreban. Vas danas ne očekuju kako brige, tako ni problemi. A vi ćete danas imati razloga za sreću i to pre svega zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi trebate dan iskoristiti za razgovor sa vašom voljenom osobom. Vi već imate mnogo problema na planu ljubavi i novi vam nisu potrebni. Baš zbog toga trebate otvoreno razgovarati sa voljenom osobom o svemu i trebate postići kompromise.

LAV

Dragi lavovi, u vas kao da se uvukao neki strah pa zbog toga u poslednje vreme ne činite postupke koje biste trebali da činite. Vi zaista nemate razloga za strah i za gubitak samopouzdanja, jer ste vi već mnogo puta pokazali i dokazali za šta ste sve sposobni.

 

DEVICA

Drage device, vama će naredni period doneti zaista jako mnogo razloga za zabrinutost i zbog toga vam neće biti lako. Vas posebno brojna negativna dešavanja očekuju na planu ljubavi i to pre svega zbog postupaka vašeg partnera.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2