Danas nekome sledi velika sansa …

Danas nekome sledi velika sansa …

Januar 26, 2023 Aus Von luca

Sledi dan koji moze da promeni mnogo toga, ali isto tako, i da donese bol i razocarenje…

 

OVAN

Vrlo je vazno da konacno dignete ruke od onog sto zelite. Jer, ma koliko da to surovo zvucalo, osoba do koje vam je stalo ne ceni nista od toga. Ona vam ne treba u zivotu,vi ste rodjeni za nesto bolje.

 

BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vama dolaze dani za ljubav. Ali ovaj petak ce biti dan kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo i cinjenica je da ce vam srce biti slomljeno.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovo biti dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono zelite. Ovaj petak vama donosi ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza konacno cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

 

RAK

Dolazi do promena u vasem zivotu. Ovo ce zapravo biti dan kada cete morati da donesete neke velike odluke. Mnogo mislite o jednoj devici i izvesno je da nema sumnje da cete shvatiti da ona prema vama oseca isto.

 

LAV

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali moramo da kazemo da nece tako lako ni brzo doci do promena na ovom polju. Jedino vam ostaje da budete strpljivi jer je bolje biti i sam nego kraj nekoga ko ne zna da nas usreci.

 

DEVICA

Ovo ce biti dan kada cete doneti velike odluke. To je ono sto moramo reci. Bitno je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Vrlo je vazno da ne dizete ruke onda kada naidju teski dani,sve bude i prodje.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2