Danas Ribama ponos kvari srecu,Ovan je u dilemi a Bik usamljen.

Danas Ribama ponos kvari srecu,Ovan je u dilemi a Bik usamljen.

September 8, 2022 Aus Von luca

OVAN

U vasem srcu trenutno ima mnogo dilema.Ne mozete da shvatite sta osecate ali  ni ko je osoba kojoj zaista pripada vase srce.Danas cete se naci u ljubavnom trouglu i najbolje bi bilo kada   bi ste se udaljili od svega  i posvetili nekim  drugim stvarima.

 

BIK

Nista se na polju vasih emocija ne desava vec danima.Zato bi  bilo dobro kada bi ste za promenu malo vise   vremena posvetili ljubavi umesto sto se posvecujete   poslu,obavezama i nekim nebitnim stvarima.Istina je da vam  treba  neko ko ce biti uz vas.

 

BLIZANCI

Vama danas stize poruka od jedne osobe koja je starija ili mladja od vas i to puno i koja ce vam izjaviti ljubav.Vase iznenadjenje ce biti  utoliko vece sto  ce biti rec o nekome koga poznajete celog zivota jer tu osobu nikad niste pogledali na taj nacin.

 

RAK

Vama je najvaznije da imate kraj sebe osobu do koje vam je stalo ali zbog toga  trenutno zapostavljate neke druge obaveze.Recimo, nimalo nije lepo da zbog ljubavi  vas posao ili vase drage ljude ili prijatelje stavite u drugi plan.

 

LAV

Morate vec jednom da prihvatite samu cinjenicu da nista ne mozete da uradite ako osoba do koje vam je stalo pripada nekom drugom.Umesto sto ocajavate zbog toga nadjite vise vremena za sebe i shvatite da za ljubav nije kasno i da ce    doci prava osoba i u vas zivot.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2