Danas se sreca smesi ovim znacima!

Danas se sreca smesi ovim znacima!

November 13, 2022 Aus Von luca

Ponedeljak  koji je pred nama mnogim znacima nece biti lak. Ali, ove znakove cekaju lepi  trenuci.

 

 OVAN

Vazno je samo da imate na umu da vam nisu prijatelji svi oni koji pricaju da jesu. Vi sada u svojoj blizini imate ljude koji samo glume da vas vole. I pitanje je dana kada cete to i shvatiti.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da vas voli jedan rak. On je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe. Imajte  na umu da ni u kom slucaju necete zazaliti ako mu date priliku jer je iskren prema vama.

 

 BLIZANCI

Naredni dani mogu da donesu velike promene kada ste vi u pitanju. Mozda je to ono sto u ovom trenutku bas  i ne zelite ali je izvesno da ce doci do toga. Razmislite sta vam treba za srecu i  idite ka tome.

 

RAK

Jasno vam je da osoba za koju se borite nije ona prava. Jasno vam je da je sakrila neke vazne stvari od vas i da je sada najbolje da prosto krenete dalje. No, nemojte olako shvatati tudja obecanja.

 

 LAV

Emocije su vam na prvom mestu. Iz dana  u dan vam je jasnije da nema nimalo sumnje da vas voli jedan rak. To je ono sto moramo da naglasimo.   Nemojte obecavati sto niste u stanju ispuniti.

 

DEVICA

Odlicno se osecate. Sada dolaze dani kada ce sreca biti prisutna u vasem  zivotu. Moramo da kazemo da je izvesno da moze mnogo toga da se promeni na bolje kada ste vi u pitanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2