Danas se zivot jednog zodijaka menja iz korena….

Danas se zivot jednog zodijaka menja iz korena….

November 6, 2022 Aus Von luca

Vreme je da se zivot jednog zodijaka promeni iz korena…

 

 OVAN

Vrlo je vazno da kazemo da nema sumnje da ce zvezde biti na vasoj strani. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Sreca je na korak od vas.

 

 BIK

Jako je vazno da naglasimo da su pred vama dani kada ce ljubav biti na prvom mestu. Mnogo vam je stalo do jedne vodolije. Ali, morate vi da ucinite prvi korak ako zelite da sreca bude vase drugo ime.

 

BLIZANCI

Konacno ce doci dan kada ce ljubav vama biti na prvom mestu. Posle niza suza, razocarenja, posle teskih trenutaka, osmeh bi mogao da bude na vasim usnama.

 

RAK

Ova sreda nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Mnogo vam je stalo do jedne vodolije i sada napokon dolaze dani kada ce cuda biti moguca. Mislite o tome.

 

LAV

Jedan lav je spreman da vas voli. Da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Vi ste znak koji je mozda sada razocaran u emocije. No, svakako da treba da razmislite o tome da mu date priliku.

DEVICA

Ovaj dan nece doneti ono sto vi zelite. Ali to ne znaci da vas cekaju teski trenuci. Dajte sebi vremena za sve. Razmislite sta je najbolje za vas i ponasajte se u skladu sa tim.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2