Danas Skorpiji proslost kuca na vrata..a Bikovi nervozni.

Danas Skorpiji proslost kuca na vrata..a Bikovi nervozni.

September 22, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, vas tokom celog dana čekaju pozitivna i lepa dešavanja. Vama će zvezde biti naklonjene, a takođe ćete biti i pod njihovom zaštitom. Baš zbog toga će vam se tokom celog dana dešavati samo pozitivne stvari sa kojima ćete moći da budete zadovoljni.

BIK

Dragi bikovi, vas danas očekuju dešavanja koja će vam stvoriti nervozu. Vi ćete danas imati manjih problema kako na poslu, tako i na planu ljubavi vašeg života. Za vas bi bilo najbolje da pokažete veliku količinu opreza.

BLIZANCI

Dragi blizanci, dešavanja koja vas očekuju danas vam se neće dopasti. Vas danas mnogo negativnih dešavanja očekuje i to na mnogim planovima vašeg života. Vama zvezde neće biti naklonjene i baš zbog toga vam neće biti ni malo lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vaš partner u poslednje vreme čini postupke koje ne bi trebao da čini, a vi grešite u tome što olako prelazite preko nekih postupaka voljene osobe. Vi se prema vašem partneru trebate početi ponašati samo po zasluzi.

LAV

Dragi lavovi, vama će tokom celog dana sve pogodovati i polaziti za rukom. Pred vama je jedan od lepših dana u poslednje vreme. Vi danas trebate biti hrabri, jer ćete biti u prilici da se izborite za sve ono do čega vam je stalo.

DEVICA

Drage device, vi ćete danas moći da se opustite i da uživate u lepim dešavanjima. Ne samo da ćete vi danas uspeti da rešite neke probleme nego vas isto tako čeka nešto zaista čarobno i prelepo na planu ljubavi vašeg života.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2