Danas Strelca ocekuje velika carolija, a Ovan nervozan!

Danas Strelca ocekuje velika carolija, a Ovan nervozan!

November 1, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, vama položaj planeta danas neće odgovarati i zbog toga ćete imati osećaj da su svi protiv vas. Vi hoćete osećati nervozu, ali vi ne smete sebi dopustiti da učinite bilo šta nepromišljeno zbog nervoze. Budite koliko god je to moguće oprezni.

BIK

Dragi bikovi, vas danas očekuju dešavanja koja će vas iznenaditi kako pozitivno, tako i negativno. Pozitivno će vas iznenaditi to što ćete uspeti da rešite neke poslovne probleme, ali vama neće biti lako zbog nečeg što će vaš partner učiniti.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama je prosto potrebna promena. Vi previše ispaštate u životu i to samo zbog toga što previše verujete ljudima. Nažalost, vi vaše poverenje veoma lako poklanjate, a to vas kako vreme prolazi sve više košta.

RAK

Dragi rakovi, vi ne trebate izbegavati bitne razgovore sa vašim partnerom. Vi zapravo trebate otvoreno razgovarati sa vašim partnerom o svemu. Naime, postoje neke stvari koje vi ne znate o voljenoj osobi, a vi se trebate potruditi kako bi saznali o čemu je tačno reč.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Dragi lavovi, vas očekuje i više nego naporan dan. Pred vama je jedan od težih dana u poslednje vreme tokom kojeg vam neće biti lako. A vas danas posebno mnogo obaveza očekuje na poslu.

DEVICA

Drage device, u vašem okruženju postoji jedna osoba koja vas želi kraj sebe. Zapravo je se jedna osoba koju vi smatrate prijateljem zaljubila u vas. Jedna osoba vas već dugo vremena uopšte ne gleda kao prijatelja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2