Danas su Lavovi spremni na rizik,a pri tome ih prati srecna zvezda.

Danas su Lavovi spremni na rizik,a pri tome ih prati srecna zvezda.

Oktober 8, 2022 Aus Von luca

OVAN

Dragi ovnovi, istina je ono na čemu vi trebate insistirati kada su u pitanju dešavanja na planu vaše veze. Nažalost, vaš partner nije iskren prema vama i nisu retke situacije u kojima vam on govori stvari koje nisu čak ni blizu istine.

BIK

Dragi bikovi, pred vama je dan koji vam neće doneti previše toga dobrog. Vas danas očekuju negativna dešavanja, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Prvo vas očekuje mnogo toga negativnog na poslu, pa vas onda čekaju i ljubavni problemi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom celog dana ćete biti veoma lepo raspoloženi i to zbog toga što će vaš partner učiniti nešto lepo. Posle jako dugo vremena vaša voljena osoba će učiniti nešto sa čim će vam pokazati koliko vas zapravo voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi ćete danas imati razloga za nervozu i to zbog nesuglasica sa vašim dragim osobama. Zapravo je pred vama dan koji vam uopšte neće doneti ono čemu se vi nadate. Međutim, vi trebate biti veoma oprezni.

LAV

Dragi lavovi, vama su zvezde danas namenile sreću i vi to trebate iskoristiti što je moguće više. Vas će pratiti sreća i baš zbog toga trebate rizikovati sa vašim odlukama. Vama se rizik danas svakako može višestruko isplatiti.

DEVICA

Drage device, probleme koje imate na planu ljubavi vi morate početi rešavati. Vaša veza se ne kreće u dobrom smeru i vi nešto morate učiniti povodom toga. Vama prosto ljubav mora biti prvi prioritet i vi najviše računa morate povesti o dešavanjima na planu vaše veze.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2