Danasnji dan ce nekome doneti srecu….

Danasnji dan ce nekome doneti srecu….

Januar 24, 2023 Off By luca

 Pred nama je sreda. Bice ovo dan kada ce jedan zodijak moci konacno da kaze da je dosao do svog cilja.

 

 OVAN

Ova sreda ce biti dan za ljubav. Dakle vrlo je moguce da ce doci to toga da vam neko dokaze svoju naklonost. Dugo ste cekali na to ali emocije ce konacno danas da vam budu na prvom mestu.

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan ovan. Da je iskren prema vama i da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan tokom kojeg ce on na delu da vam dokaze sve sto prica. Nece vam faliti srece.

 

 BLIZANCI

Bitno je da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do iznenadjenja koje niste mogli ni da naslutite.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno, ovaj dan ce biti prilika da mislite na sebe.Dakle imajte na umu da u tome nema nista lose. Vama je uvek bilo vazno da usrecite one koje volite. Neka ovo bude dan kada cete  zeleti da vama bude lepo.

 

 LAV

Moramo biti iskreni prema vama. Cinjenica je da ne znate da cuvate ono sto imate. Postoji neko ko za vas sve cini ali se vi ponasate kao da vam je sve to malo. Kada bez toga ostanete nastupice kajanje.

 

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za romansu. Da su pred vama dani  za ljubav. Danas cete dobiti priliku da se uverite u to da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na delu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2