Danasnji dan donosi susret srodnih dusa…

Danasnji dan donosi susret srodnih dusa…

Januar 23, 2023 Aus Von luca

VAGA

Moramo da kazemo da je cinjenica da ce doci do promena u danu koji sledi. Neko ste ko je spreman da uvek ide ka svojim ciljevima i svaka vam cast na tome. Moguce je da cete ovog puta shvatiti da ipak imate nerealne zelje.

SKORPIJA

Moramo da kazemo da ce ovaj dan doneti velike vesti i ostvarenje jedne velike zelje. Neko ste kome je ljubav jako vazna. No, ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo pravo vreme da ucinite prvi korak i da zaboravite na svoj ponos.

STRELAC

Ono sto moramo reci jeste da nema sumnje da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ovaj utorak moze da bude dan za novi pocetak kada ste vi u pitanju.

JARAC

Utorak koji je pred nama ce doneti ono sto zelite. Postoji neko do koga vam je stalo i imajte na umu da ce ta osoba da vam otkrije da oseca isto sto i vi. Sledi novi pocetak.

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je moguce da cete doci do svog cilja. Da ce ovaj utorak biti sansa da dobijete ono sto zelite. Vazno je da vam ponos ne bude na prvom mestu.

RIBE

Vazno je da kazemo da ce ovaj utorak doneti ono sto zelite. To je ono sto moramo reci. Sledi vam ostvarenje jedne velike zelje i moguce je da cete konacno doci do svog cilja.

Seiten: 1 2