DETALJAN MESEČNI HOROSKOP za AVGUST: Blizance očekuje FENOMENALAN PERIOD, dok za JEDAN ZNAK slede PAKLENI DANI u ljubavi!

DETALJAN MESEČNI HOROSKOP za AVGUST: Blizance očekuje FENOMENALAN PERIOD, dok za JEDAN ZNAK slede PAKLENI DANI u ljubavi!

29 Jula, 2018 Off By luca

Ovan

Vaša planeta Mars ide retrogradno do 27. pa on vam može doneti dosta izazova. Kako ste vi po prirodi vođa, naviknuti da vam se svi sklanjaju i da uradite sve što ste zamislili sada će vas Mars usporavati i vratiti unazad da sačekate. To će mnogima stvarati nervozu što moraju da čekaju strpljivo. Okrenite se sebi, isplanirajte svoj život i prihvatite neke stvari koje su vas mučile. Sada je takvo vreme da treba povući ručnu a što se tiče ljubavi, stvari se iznose jer više nema mesta ispod tepiha.

Bik

Sve što vam je bilo nejasno sada se razjašnjava, posebno napetost u ljubavi koja je bila u prošlom mesecu. Mnoge ponude u ljubavi su bile aktivne i zamršene pa se u ovom mesecu raščišćavaju i vi krećete da se pitate šta je to i ko je to što vas čini srećnim ili srećnom? Konačno želite da se smirite, pa neka vam je sa srećom. Poslovni plan nije mnogo naglašen ovog meseca dok ste finansijski u dobroj poziciji.

 

BLIZANCI

Vaša planeta Merkur je retrogradna do 19. avgusta, a kada krene direktno vama se pružaju prilike novih poznanstava. Oni vam mogu postati jako dobri prijatelji  i imaćete osećaj da se poznajete ceo život. Sve što se bude dešavalo u ovom mesecu svodi se na komunikaciju i otvaranje kao nikada do sada. Uglavnom, ovo je vrlo dobar period bez većih problema. Emotivno možete upoznati i ući u vezu dok zauzeti imaju divnu komunikaciju sa partnerom.

 

 

Rak

Kako ste vi vrlo emotivan znak koji nije u stanju da to sakrije, sada u avgustu će vam to uspeti jer vi krećete da vladate svojim emocijama. Venera je aktivna pa će biti mnogih dešavanja koja su konkretna na ljubavnom planu. Vi uspevate da budete samouvereni i umereni, ali ipak pazite od 13. avgusta ko ulazi u vaš život. Poslovno predstoje mnoge prilike i povoljnosti dok mnogi Rakovi mogu imati razne kreativnosti i akcije.

Lav

Vi ste sada u svojoj moćnoj vladavini pravi kralj, kraljica. Odličan mesec jer će mnogi da se otimaju za vas pa to treba iskoristiti. Čak i one osobe kojima ste bili iritantni sada će  biti blagonaklone prema vama. Poslovno se pruža prilika da pričate o šefovskom mestu i povećanju plat . Sada imate jaku intuiciju pa je i pratite, nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas već sami birajte. Emotivno jako jedan lep i opušten period pa uživajte.

Devica

Došlo je vreme da se i vi malo opustite i uživate bez sumnjičavosti, stresa i strogoće prema sebi. Mars je retrogradan pa bi trebalo da obratite pažnju na vašu pozitivnu energiju i da se držite svojih ciljeva. Držite se proverenog posla i obavljajte ga marljivo kako samo vi znate. Emotivno predstoji romantika i lepa dešavanja pa se opustite.

Vaga

Potrebno je da se rešite prethodnog perioda, neodlučnosti i straha da odaberete pogrešnu osobu. Sada se nazire kraj tog konfuznog perioda. Sada vam predstoji raspetljavanje gde tačno znate šta hoćete, a šta ne. Svi razgovori se obavljaju sa voljenom osobom, a kada Venera od 7. uplovi u vaš znak vi postajete opušteni i romantični. Ovaj izbor sve menja na bolje između prijatelja, porodice, poslovnih uspeha i donosi finansijski napredak.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2