Detaljni horoskop za jul: Vodolije, 13. jula se ZATVORITE U KUĆU, Jarčevima se 27. ŽIVOT MENJA IZ KORENA

Detaljni horoskop za jul: Vodolije, 13. jula se ZATVORITE U KUĆU, Jarčevima se 27. ŽIVOT MENJA IZ KORENA

Juli 4, 2018 Off By luca

OVAN

Sredinom jula posao kreće sjajno, a novac će samo pristizati, posebno ako imate privatni biznis. Ako tražite pravu osobu, velike su šanse da ćete je upoznati ovog meseca, i to u lekarskoj ordinaciji. Čuvajte se povreda u sportu, i obratite pažnju na zube, kosti i reumu.

BIK

Sam kraj jula i početak avgusta biće za vas više nego čupav. Suočićete se sa podmetanjima nogu i ogovaranjima, pa dobro pazite sa kime u periodu od 26. jula pa do 19. avgusta sklapate dogovore. Na ljubavnom planu, imaćete mnogo prilika za avanture. Klonite ih se ako biste da zadržite partnera jer ćete biti razotrkiveni.

BLIZANCI

Blizanci, ako se bavite nekim vidom trgovine, ovo je vaš period. Ipak, retrogradni Merkur u periodu od 26. jula do 19. avgusta sprema vam i zamke. Moguće je da ćete gubiti vredne stvari, ili da će vam biti ukradene, te držite sve vrednosti uz sebe i pazite šta potpisujete. Kritična zdravstvena tačka biće pluća.

RAK

Rakovi, bolje krenite da štedite odmah, jer krajem jula stižu opasni i neplanirani troškovi. Nećete moći da se oslonite na partnera jer će on biti prezauzet svojim brigama i problemima i očekivaće vašu pomoć. Desetog jula smeši vam se prilika da sa poslovnim saradnikom uđete u vezu. Proverite krvnu sliku.

LAV

 

Lavovi će ovog meseca biti svoj na svome. Bićete u centru pažnje a suprotni pol otimaće se o vas. Što se tiče posla, ovog meseca sve ide po starom, a što se zdravlja tiče, obratite pažnju na pritisak.

Nastavak na sledecoj   strani…

Seiten: 1 2