DEVICA, BIK, BLIZANCI: UVEK IMAJU SVOJE JA, NE DOZVOLJAVAJU DA IM IKO POLJULJA NJIHOVO DOSTOJANSTVO!

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje generalno gledano uvek imaju svoj kakratker. Ovo jesu osobe koje će uvek da se bore za svoje interese. Generalno gledano imaju svoj stav o bilo kojoj temi i to jeste jedna najveća istina. U svakom smislu te reči ovo su osobe koje se osećaju i više nego samouvereno. Pre svega veruju u svoje postupke i nikada ne dozvoljevaju sebi da se ponašaju neadekvatno. Tako dau svakom smislu te reči treba da se ponašate i više nego odgovorno. Nemojte pre svega da se bi dozvolite neke stvari, jer to i jeste poenta priče. U svakom smsilu te reči ovo nisu osobe koje će dozvoliti neke stvari na bilo koji način. I to je nešto u šta treba da budete uvereni maksimalno. Nemojte da se ponašate kao osobe koje će na bilo koji način da pokušavaju da ih degradiraju ikada.

Jer ovo nisu osobe koje će dozvoliti da ih iko ponižava na bilo koji način. I to je stvar koja je generalno gledano najerealnija. Jednostavno pre svega ovo nisu osobe koje će to ikada raditi. E isto tako ovo nisu osobe koje će ikome dozvoliti da njima to neko radi. Jer i vode se time da ne rade drugima ono što neko ne bi voleo da njima radi. I to jeste jedna najveća istina u svakom smislu te reči. Budite uvereni da će se ove osobe ponašati na adekvatan način. I to jeste jedna najveća istina.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

DEVICA

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje su zaista i više nego samouverene. I osobe koje uvek vode računa o sovm ponašanju u svakom smislu te reči. Tako da uopšte ne treba da sumnjate u te stvari. Jednostavno budite uverni uvek da će se ove osobe ponašati na adekvatan način prema vama. Ali isto tako te neke stvari će tražiti i zauzvrat od vas. I neće nikada dozvoliti da iko na bilo koji način dovodi njihovu ličnost u pitanje.

Nastavak teksta na sledećoj strani…