DEVICA – horoskop za DECEMBAR! Veoma buran mesec!

Devica - horoskop za decembar

Devica – horoskop za decembar u svim segmentima zivota…

LJUBAV

Devica – horoskop za decembar… Osobe u ovom znaku zodijka koje pored sebe imaju voljenu osobu očekuje veoma napet i stresan period. Pre svega period pun nerazumevanja i konfliktnih situacija. Česte svađe će dovoditi do velikog nezadovoljstva. Pre svega biće vam i više nego jasno da razumevanje ni sa jedne strane ni najmanje ne postoji. Ono što se sada od vas očekuje jeste da pokažete odlučnost i zrelost. Naravno ukoliko su u pitanju iskrene i čiste emocije. Jako je bitno da naučite u određenim trenucima da kontrolišete svoja osećanja. Da pokušate da ne reagujete burno kada nemate istinski razloga za tim. Takođe, bitno je da o svemu sassvim otvoreno i iskreno razgovarate. I da zajedno shvatite da imate problem koji može da ugrozi vaš odnos. Zato treba da budete svesni da je ovo samo period ili kratkotrajna kriza. Kroz koju gotovo sve veze u određenom momentu prolaze.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Međutim, situacija kod slobodnih devica je znatno drugačija!

Jako je bitno da pre svega sebi dozvolite da uživate i da živite punim plućima. Takođe, pustite ljude da vam prilaze. Upoznajte se i družite. Postoje velike verovatnoće da do kraja meseca upoznate osobu koja će vam u potpunosti odgovarati. A gde ćete imati utisak da se znate dosta duže. Osoba koja će vam u pravom smislu te reči pokazati i dokazati šta je pažnja. Kao i to šta je poverenje i lojalnost. A emocije i strast će biti i više nego očigledna u vašem odnosu. Tako da sasvim je jasno da ćete biti istinski oduševljeni.

Zato je jako bitno da i vi pokažete zainteresovanost i pažnju.

Da se ne ograničavate i da se prepustite strastima. Ljubav je lepa samo ako je obostrana. Tako da naučite i vi da je pokažete na pravi način. Čak i da se desi situacija da se sva jako kratko završi ni najmanje ne treba da se kajete. Jer će vam ovo biti još jedno i više nego lepo iskustvo u životu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Odgovori