Devica i Jarac – Od njih NE TRAZITE OPROSTAJ posto ga necete DOBITI, ovi znaci kada jednom nesto ODLUCE to je ZAUVEK i POVRATKA NEMA!

Devica i Jarac – Od njih NE TRAZITE OPROSTAJ posto ga necete DOBITI, ovi znaci kada jednom nesto ODLUCE to je ZAUVEK i POVRATKA NEMA!

24 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Devica i Jarac – dva znaka koja mogu mnogo toga da podnesu, znaci koji mogu da sacekaju da se neke njihove drage osobe promene, ali njihovo strpljenje ima granice, pa kada primete da neke osobe ne zasluzuju nista oni se prosto udalje od njih, ovi znaci kada jednom nesto odluce to je konacno i povratka nema…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

DEVICA

 

Device su osobe koje nikada ne ostaju nedorecene, one uvek kazu ljuidima svoje misljenje o njima, device su osobe koje su otvorene i one ne kriju nista, device uvek saopste samo pravu istinu ljudima ma koliko da se ona nekome svidjala ili ne.

Device su osobe koje nisu sebicne, nikada to nisu ni bile, medjutim device prosto ne zele bilo kome da dozvole da ih koristi, device ne dozvoljavaju ljudima da koriste njihovu dobrotu, jednostavno device ne zele takve osobe u svom okruzenju.

Mnogo je stalo devicama do njihovih dragih osoba, device umeju da pokazu strpljenje, device mogu da sacekaju neke promene, ali strpljenje devica ima granice, a onda kada device primete da se neka osoba ne trudi da ispravii neku svoju gresku, onda device odustaju od te osobe i ta osoba vise za njih ne postoji.

Niko nema pravo da trazi oprostaj od devica, posto su device osobe kojima je mnogo potrebno vremena i losih dela drugih ljudi kako bi one odustale od njih, medjutm kada devica jednom odluci da se udalji od neke osobe, onda oprostaj ta osoba ne treba da trazi, posto ga sigurno nece dobiti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3