Devica ne mogu svi da se zadrze u njenom zivotu, licimerstvo i laz ne podnosi .

Devica ne mogu svi da se zadrze u njenom zivotu, licimerstvo i laz ne podnosi .

17 Januara, 2024 Off By luca

Devica je znak koji nije naivan. Mnogi misle da je ona jako tajanstvena i zapravo je istina da je tesko bilo kome da shvati na cemu je sa njom. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo znak koji voli svim srcem. Ljubav jedne device je jako teska, i jako je tesko doci do nje, ali sto je teza i redja, to je vrednija. Vazno je da kazemo da je ovo znak na koji uvek mogu da se oslone oni koje ona voli. Kada se zaljubi, dace vam sve sto ima, ali nema nimalo sumnje da tacno zna sta hoce. Ovo je znak koji je u stanju da okrene svoja ledja onima koji joj dokazu da njene ljubavi nisu vredni i to je vrlo vazno da kazemo.

Moramo da kazemo da je devica znak kojem je ljubav jako vazna. Ali, daleko od toga da ovaj zodijak ne ume da se ponasa kada je sam i slobodan. Bas naprotiv. Devica ce radije biti sama nego kraj nekoga ko ne ume da ceni njenu veliku ljubav, njeno cisto srce. To je vrlo vazno da dodamo.

 

 

Kada se zaljubi ovo je znak koji daje sve od sebe za tu osobu, ali je cinjenica da ume da se okrene i ode kada shvati da neko ne ume da ceni ono sto ona cini.

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Istina je i to da je ovo znak koji retko kome veruje. Ali, zapravo, u tome nema nista lose. Ona nije znak koji nosi ruzicaste naocare i koji misli da su svi ljudi na svetu dobri. Odlicno zna da je mnogo onih koji jedno pricaju, a drugo rade, i ona se zapravo i ponasa u skladu sa tim. Moramo da kazemo da je ovo znak koji za pravu ljubav cini bas sve ali isto tako, znak koji dobro zna kada je pravo vreme da se okrene i ode.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2