Devica ne podnosi lazove i prevarante za njih nema opravdanja !

Devica ne podnosi lazove i prevarante za njih nema opravdanja !

September 17, 2022 Aus Von luca

Devica je osoba koja vam poklanja svoje poverenje samo jednom i nikada vise. Ako ga prokockate, ako se poigrate sa njom, njenim osecanjima i njenom verom u vas.

Znajte da ste zavrsili karijeru u njenom zivotu. Pri tom ce vas istina koju ona veoma surovo servira takvim ljudima pod nos postaviti na svoje mesto.

Devica je takodje svesna da savrsenstvo kao takvo ne postoji. Ali ona tezi da skroji svoju teoriju svog sopstvenog savrsenstva. U kome se mane koje su normalne za svakog coveka budu istolerisane. Ona ce prihvatiti mnoge vase nedostatke, ali dvolicnost, laz, pohlepu, zlo, spletkarenje i slicne osobine nikada nece.

 

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Takodje jednu Devicu izuzetno nerviraju ljudi koji jesu ili se prave glupi. Za njih manjak inteligencije je sam odabir coveka i lenjost da svoj zivot upotpuni znanjem. Ona voli da razgovara sa osobama koje su inteligentne i koje znaju da vode konstruktivne razgovore.

Devica ima ogromno srce i kada je ljubav u pitanju ona je prava boginja ljubavi. Cistoca i intinzivnost njenih osecanja ima moc da izleci srce koje je pre nje bilo slomljeno na hiljadu komadica. Devicu jeste izuzetno tesko osvojiti. Njoj je pre svega veoma vazan fizicki izgled koji ce je na prvi pogled privuci. Medjutim, to zatim nije dovoljno. Treba da posedujete jos dosta osobina medju kojima su inteligencija, harizmaticnost, cvrst stav, druzeljubivost, komunikativnost, humor… Ali kada osvojite njeno srce saznacete da se sav trud i napor isplatio. Da je ona osoba koja zna iskreno da voli. Njena ljubav je lepsa od bilo cega na svetu jer je ona cini takvom.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2