DEVICA: Obuzdajte LJUBOMORU i pokažite SIGURNOST! RIBE: Očekuje vas veliki LJUBAVNI PREOKRET!

VAGA

U predstojećem periodu dobro razmislite o stvarima koje vas čine srećnima, a koje vas na neki način ograničavaju. Na sve moguće načine pokušajte sebe da opustite. I pokušajte da zaključite šta je to što vam na neki način daje mir i spokoj u duši.

ŠKORPIJA

Vaše društvo kao i sam emotivni partner od vas zahtevaju sada znatno više razumevanja i posvećenosti. Sada je bitno da budete u potpunosti podrška. I da u odnosu an sve to znate kako i an koji način treba da reagujete. Kako i na koji način treba da se postavite u određenim situacijama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

STRELAC

Pre svega jako je bitno da dobro upoznate osobu sa kojom se upuštate u emotivnu vezu. Jako je bitno da budete svesni svih njenih prednosti i mana. I da budete spremni da je prihvatite u potpunosti takvu kakva jeste. Ukoliko želite istinski da budete srećna i zadovoljna osoba.

JARAC

Osobe u ovom znaku zodijaka ukoliko želite da sačuvate voljenu osobu pored sebe fokusirajte se na samu komunikaciju. U tom smislu da sam odnos morate znatno više da razvijete. I da sam odnos učinite znatno više iskrenijim.

VODOLIJA

Važno je da sa emotivnim parnerom imate i tu neki prijateljsku osnovu. Jako je bitno da se na pravi način razumete i podržavate.

RIBE

Budite ono što jeste, veoma vedra, nasmejana i pozitivna osoba. I ono što vas očekuje je i više nego zanimljivo i lepo.