DEVICA: Tamo gde svi ODUSTAJU, ona ide HRABRO NAPRED!

DEVICA: Tamo gde svi ODUSTAJU, ona ide HRABRO NAPRED!

Juni 14, 2019 Off By Jovana

 Devica je hrabra osoba koja kroz zivot ide uzdignute glave. Ona zna sta zeli, zna na koji nacin to da i postigne.

Kod nje se sve prosto svodi samo na borbu, jer ako ona nesto celog zivota cini, onda se ona bori. Devica nije dozvolila niti jednom coveku da joj se ruga iz bilo kog razloga. Ona nije dozvolila niti jednom coveku da je vidi na dnu.

Devica je postala najbolja. Upravo zbog toga sto je ona nastavljala da se bori cak i onda kada se sve rusilo oko nje!

Nikada je necete videti da lezi na dnu. Ona to nikome nece dozvoliti. Cak iako mislite da je slomljena i da nema dalje. Devica ce vam dokazati da gresite! Ona ce svaki put ustati. Podice se svaki put jaca i hrabrija nego sto je bila.

Nju zivot nije mazio. Nju zivot nije stedeo. Sa njom se zivot znao igrati na veoma surov nacin. Neki ljudi na njegom mestu bi davno odustali i digli ruke od svega. Neki da, ona ne! Ona nikada ne odustaje. Za nju je borba sastavni deo zivota. Za nju je svaki dan velika borba ka pobedi.

Nikada nece dozvoliti da igra osobu koja je porazena. Ona se ne predaje sve dok ne izadje kao pobednik. Nije joj bitno sta sve mora da istrpi zarad svog uspeha. Ona je navikla da joj zivot salje lekcije, nekada vise surove, nekada blaze. Uci mnogo iz sopstvenog iskustva, zato joj je lakse sledeci put da se izbori za ono sto zeli.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2