DEVICA : Zna šta radi i UVEK VERUJE U SEBE!

U zivotu je jako dobro imati svest o odgovornosti i tememljnosti postupanja u svakom segmentu!

Pre svega u zivotu je jako bitno biti realan. Jako je bitno da se na pravi nacin sagledaju svi segmenti. I da se na pravi nacin ima svest o svemu sto se desava. Jer u suprotnom moze da dodje do jako velikih problema. Jako je bitno da u zivotu ne bezite od realn osti. Jako je bitno da znatge sta mozete iskreno da postignete. Odnosno sta je to sto mozete da uradite da biste sebe postavili na pravo mesti. Takodje, jasno je da se sigurnost i samouverenost grade vremenom. Jasno je da je jako bitno raditi na sebi uvek i u svakom momentu. Jako je bitno pokazati svoju realnu i pravu stranu uvek i u svakom momentu.

Takodje, postoje osobe koje su i vise nego posvecene odredjenim stvarima. Postoje osobe koje se bez ikakve potrebe istinski opterecuju oko sitnica. A to je sasvim jasno nesto sto osobe razlikuje po samom karakteru. Jasno je da se osobe razlikuju karakterno. I to je nesto sto je sastavni deo zivota. I nesto sto pre svega dolazi po samoj prirodi. Nesto sto ne moze da se menja. I nesto sto je i vise nego ocekivano.

Ali jasno je da su DEVICE u zivotu veliki perfekcionisti i osobe koje rade na sebi!

Pre svega ovo su osobe koje u nekim stvarima znaju iskreno da preteruju. Ovo su osobe koje u nekim situacijama nemaju realan pogled. I na taj nacin znaju znacajno da uticu na sebe i na svoju psihu. Tako da je jako bitno u svemu pronaci pravu meru i sam balan. Jako je bitno da se osobe ne opterecuju ukoliko nema potrebe za tim. Pa su ovo osobe koje u svakom momentu postupaju i vise nego odgovorno!

Nastavak na sledecoj strani…