DEVICA : Zna šta radi i UVEK VERUJE U SEBE!

Ovo je znak koji je miran po prirodi. Znak koji ni u kom slucaju ne zeli  da  bude u centru paznje i koji prosto ni po cemu ne zeli da se   izdvaja. Moramo da kazemo da ono sto osoba rodjena u ovom znaku      moze, to moze retko ko. To se pre svega odnosi na njene zelje.  Devica je jedan pametan znak koji odlicno zna sta zeli od zivota.

Zapravo moramo da kazemo da je ovo  znak koji nikada ne ide  na sve ili nista. Ona zna da  zivot cine male stvari i bez imalo sumnje ume da uziva u njima. Ono sto je jako  vazno jeste  da kazemo da je devica neko kome je uvek ljubav na prvom mestu. Dakle, prvo emocija pa karijera.

Zato je   to razlog sto muskarci jako vole  zene rodjene u znaku device.  One kao da su stvorene i predodredjene za     ulogu majke  i to je ono sto je svakako za pohvalu.

Dalje moramo da kazemo da je devica neko ko ume da bude    vase rame   za plakanje.

Ona ce vas saslusati. Ona ce vas razumeti.Pokusace na svaki nacin da vam se  nadje i da vas razume onako  kako to niko drugi ne bi umeo.

Jako je vazno da kazemo da je devica neko ko   ume veoma jako da voli. Ona ne zeli avanture. Ona ne zeli flert. To je prosto ono sto ovaj znak nikad ne bi pozeleo. Ona  hoce sigurnos.

Hoce nekog ko ce je razumeti i voleti i ko ce joj na svaki nacin biti podrska. To je jako vazno. I  kada pronadje takvu osobu prosto nece biti onog sto za nju nece uciniti. Devica voli duge veze. Voli  da ima sigurnost i da prosto u svakom trenutku zna da moze na nekoga da se osloni.