Devica znak koji zna da privuce paznju, jako tajanstvena osoba!

Devica znak koji zna da privuce paznju, jako tajanstvena osoba!

Januar 10, 2023 Aus Von luca

Ako u svom zivotu nemate Devicu, i ako nemate priliku da sa njom provodite mnogo vremena, onda  zapravo o ovom znaku ne znate nista…

 

Devica je jako tajanstvena. To je cinjenica. Osobe rodjene u ovom znaku vaze za nekoga ko ne dozvoljava nikome da joj pridje tek tako.  Jednostavno receno, ovo je znak koji zna sta hoce od zivota ali koji je jako tajanstven i jako strpljiv. Devica vazi za znak koji nikome ne veruje tek tako. Zasto? Zato sto je ovo znak koji je jako pametan. Znak koji nije naivan, i znak koji dobro zna da zivot nije lak. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da je ovaj znak borac. Mnogi misle da je ona  slaba ali ako poznajete devicu onda dobro znate koliko je ona sposobna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovo je znak koji ne zeli da privlaci paznju. Ni u kom slucaju ne spada u one znakove koji  su uvek primeceni gde god da se pojave. Ne zato sto nije lepa, ne zato sto nema stav. To je zato sto devica  tako zeli. Moramo da kazemo da je ovo neko ko ce uvek i zauvek biti tu za one koje voli, i da su srecni oni koji je imaju u svojoj blizini.

Izuzetno je pametna. Sto znaci,devica je jedan od retkih znakova zodijaka koji ce uvek imati pametan odgovor na vase pitanje. Ovo je zodijak sa kojim je lako pricati, zodijak koji zna prosto sa svakim da nadje zajednicku temu. Jako je pametan i nije od onih osoba koje bilo ko moze da laze. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je svakako ovo znak koji cini sve za one do kojih joj je stalo.

Kada pricamo o ljubavi, moramo reci da je ovo znak koji za pravu ljubav cini bas sve. Dace vam dusu, i ucinice sve za  vas, ako joj dokazete da ste toga vredni.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2