DEVICE šta vam sprema mesec OKTOBAR?!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ZAUZETE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku u ovom mesecu će zaista u svakom momentu da se ponašaju sumnjičavo. I to je zaista ono što će loše da utiče na samu vezu, to je sigurno. Tako da zaista je bitno da u svakom mogućem momentu vi budete tip osobe koji će znati da se iskontroliše. Jer zaista ulazićete u analizu bukvalno svega i svačega. U svakom mogućem momentu vi ćete biti tu da se ponašate onako kako ne bi trebalo. Ne bi trebalo da u svakom momentun vi budete tip osobe koji će da se ponaša toliko analizirajuće. Jer to je stvar koja će zaista da uguši sve to u svakom momentu. Tako da jeste jako bitno da vi pre svega mislite na svoje ponašanje.

Jer u odnosu sa partnerom zasita sve će da bude do vas u svakom mogućem momentu. I to je ono što je istina najveća od svega mogućeg. Realno samo vi možete da utičete na to da u svakom mogućem momentu dolazi do svađa sa partnerom. Nikada ne dovodite u pitanje neke stvari. Jer nemate potrebe za tim. Opustite se u odnosu generalno i uživajte, to je ono što je bitno. Tako da emojte da preispitujete stalno partnera. Jer zaista za tim nećete imati ni najmanje potrebe.

OSOBE KOJE SU SLOBODNE

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a slobodne su osobe koje zaista u svakom momentu će imati razne solucije. I to je ono što će njih činiti opuštenima. Ukoliko budu hteli da imaju neku ljubavnu priču imaće je. Jer pre svega će bitio dosta kandidata za sve to. I to je ono što je sigurno. Tako da tokom celog meseca ovo su osobe koje će na sve načine pokušati da se opuste. I to je ono što će pre svega mnogo dobro da utiče na njih. Nikada nijednu stvar nemojte da dovodite u pitanje. Kao ni svoje odluke, nemojte preterano da ih preispitujete.

Nastavak teksta na sledećoj strani…