DNEVNI HOROSKOP! Neko olako prasta!

Danas neko previse prasta.

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je jako miran dan tokom kojeg vas ne ocekuje preterano mnogo bitnih desavanja. Vas ce danas svi problemi zaobici i vi cete biti u prilici da dan iskoristite onako kako vam najvise bude odgovaralo, a vi to trebate i učiniti. Bicete neko ko danas moze da odahne.

BIK

Dragi bikovi, vi o svemu u poslednje vreme vodite racuna sem o onom najvaznijem. Vi u poslednje vreme ne vodite racuna o vasoj zdravstvenoj situaciji, a to se prosto mora promeniti. Vi morate staviti zdravlje na prvo mesto i trebate se prestati nervirati zbog sitnica. Ako neko treba da misli o sebi onda ste to vi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je jako lep dan tokom kojeg vas ocekuju samo lepi trenuci. Vama nista danas nece moci da pokvari raspolozenje i to zbog toga sto ce vas pratiti sreca zvezda kuda god da krenete i sta god da pokusate uciniti. Mnogo divnih trenutaka vam predstoji.

RAK

Dragi rakovi, vi prastate vasim dragim osobama, jer verujete u njihovu promenu. Medjutim, vi nikako da shvatite da se neke vase drage osobe nikada nece promeniti ma koliko da im vi prastali. Vi trebate otici, ma koliko da vam bilo tesko to da ucinite, od osoba koje vas ne zaslužuju. Ako neko treba da ceni sebe onda ste to prvo vi.

LAV

Dragi lavovi, vas problemi danas ne ocekuju nego vas ocekuju samo razlozi za srecu. Zapravo ce dan pred vama obeleziti neki veoma lepi postupci vaseg partnera koji ce vam mnogo znaciti i sa kojim ce vam vas partner ulepsati dan.

DEVICA

Drage device, iako ste vi ubedjene da vise nikada necete biti u vezi sa bivsim partnerom, vama ce se zapravo uskoro pruziti prilika za to. Ta osoba ce vam sa svojim postupcima nedvosmisleno staviti do znanja da vas nije zaboravila i da vas ponovo zeli kraj sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…