DNEVNI HOROSKOP! Nekome sledi težak dan!

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je veoma lep dan tokom kojeg vas ocekuju samo pozitivna dešavanja. Nekome ćete biti veoma zabavni danas. Vi cete danas biti pod zastitom zvezda, a sem toga ce vam i polozaj planeta savrseno odgovarati. Upravo zbog svega toga cete biti tokom celog dana odlicno raspolozeni.

BIK

Dragi bikovi, mnoge vase drage osobe ne umeju da vas cene. Mnoge osobe do kojih vam je mnogo stalo ne umeju da cene sve ono sto vi cinite za njih. Medjutim, vama je i suvise stalo do tih osoba kako bi mogli da odete od njih. Vi bi zaista trebali razmisliti o nekim promenama u zivotu.

BLIZANCI

Dragi blizanci, pred vama je veoma tezak dan tokom kojeg vam nece biti lako. Vas danas mnogo problema ocekuje, a vas problemi ocekuju na vecini planova vaseg zivota. Upravo zbog toga ce biti potrebno da pokazete veliku kolicinu opreza tokom celog dana.

 

RAK

Dragi rakovi, kod vas se negde izgubilo samopouzdanje i zbog toga ne cinite stvari koje bi trebali da cinite. Vi u poslednje vreme apsolutno ne cinite one stvari koje bi vam mogle doneti srecu i to samo zbog toga sto se plasite reakcije drugih ljudi. Nazalost, vama je i previse stalo do misljenja nekih osoba.

LAV

Dragi lavovi, vama ce se uskoro proslost vratiti i veoma lako bi se moglo desiti da vam proslost postane sadasnjost. Naime, vas ce zivot ponovo spojiti sa vasim bivsim partnerom i vi cete moci da shvatite da vas ta osoba uopste nije zaboravila.

DEVICA

Drage device, polozaj planeta vam danas nece odgovarati i zbog toga vam predstoji jako naporan i tezak dan. Vas danas ocekuju kako problemi na poslu, tako i brojne nesuglasice sa vasim partnerom. Ipak, vi trebate biti koliko god je to moguce smirenje. Nekome ćete ulepšati dan.

Nastavak na sledecoj stranici…