Dnevni horoskop za 1.novembar:Novi mesec,novi dan i nova sansa za srecu!

Dnevni horoskop za 1.novembar:Novi mesec,novi dan i nova sansa za srecu!

Oktober 31, 2022 Aus Von dea

   Pred nama je jos jedan utorak. Ovog puta, utorak koji oznacava pocetak jos jednog meseca!

 

 OVAN

Kada ste vi u pitanju moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan kada cete saznati lepe vesti. Rec je o necemu sto ste dugo cekali ali  moramo da kazemo da je konacno vreme da se neke zelje ostvare.

 

 BIK

Ovog dana cete morati da donesete neke odluke. Postoji neko iz vase proslosti do koga vam je jako stalo. Ta osoba ce u danu koji je pred nama pozeleti da se vrati u vas zivot. Vi tu osobu volite, ali vam nije  jasno da li ste spremni za oprostaj.

 

BLIZANCI

Sreca ce biti na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo.Jednom raku je stalo do vas i nema nimalo sumnje da ce vas sreca pogledati kada vam na delu i dokaze svoje emocije i naklonost.

 

 RAK

Vi cete ovog dana biti  fokusirani na posao. Jako vam je stalo do toga da dodjete do svog cilja. Postoji neko o kome mnogo mastate ali vam je sada na prvom mestu da ostvarite svoje poslovne ideje i ciljeve.

 

 LAV

Ono sto mozemo da kazemo jeste da je cinjenica da cete u danima koji su pred nama shvatiti da vas neko voli. Ovaj utorak moze da bude nova sansa za ljubav ali naravno da je sve na vama, jer vi znate sta je za vas najbolje.

 

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da su se  i vama desile neke lepe stvari. Vi ste onaj znak koji zapravo nikada nije digao ruke od osobe koju voli. Cini se da ce to konacno da se isplati jer cete saznati da ona prema vama oseca isto.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2