DNEVNI HOROSKOP za 1 OKTOBAR! Jednom znaku UPOZORENJE, previse laznih osoba!

OVAN

Dragi ovnovi, pred vama je zaista divan dan. Naime, vas ce tokom celog dana pratiti velika sreca zvezda i zbog toga vas ocekuju brojna pozitivna desavanja koja ce vam mnogo znaciti. A dan pred vama ce obeleziti neki lepi trenuci koji vas ocekuju na planu ljubavi.

BIK

Dragi bikovi, vi razmisljate na jedan kranje negativan nacin, a to se kod vas mora promeniti. Zaista bi se mnogo toga u vasem zivotu promenilo na bolje samo kada bi bar malo optimizma pokazali. Vi se zaista mozete izboriti za onu veliku srecu, a sve sto je potrebno da ucinite jeste da se malo potrudite.

BLIZANCI

Dragi blizanci, mnoge osobe koje vas imaju kraj sebe nisu uopste iskrene prema vama. Nije nikakvo preterivanje ako se kaze da vam mnoge osobe samo glume prijatelje. Upravo zbog toga vi trebate da pokazete jako veliku kolicinu opreza i trebate da obratite paznju na to kome govorite vazne stvari o vama.

RAK

Dragi rakovi, mnogo toga ce se u vasem zivotu tokom narednog perioda promeniti na bolje. Naime, vi cete upravo tokom narednog perioda uspeti da resite jako veliki broj problema, a sem toga vas ocekuju neka desavanja na planu ljubavi koja ce vam vratiti veru u uspesnu buducnost vase veze.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je veoma turbulentan dan. Desavanja koja vas ocekuju danas ce kod vas izazvati potpuno podeljena osecanja. Vi cete zbog nesuglasica koje vas ocekuju sa voljenom osobom biti nervozni, ali ce vam raspolozenje popraviti manji novcani dobitak.

DEVICA

Drage device, kranje je vreme da vi pocnete da mislite na sebe. Aposlutno je neverovatna velikodusnost koju vi stalno pokazujete, a naravno da vam ona nista dobro ne donosi. Tek onda kada budete pocele da mislite na sebe, tek tada cete uspeti da se izborite za srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…