Dnevni horoskop za  11.oktobar:Jedan znak mora biti spreman na promene!

Dnevni horoskop za 11.oktobar:Jedan znak mora biti spreman na promene!

Oktober 10, 2022 Aus Von dea

Pred vama je dan za promene.Dan kada cete moci da kazete da se mnogo toga promenilo i doslo na svoje…

 

 OVAN

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su pred vama dani kada cete saznati da je sreca na vasoj strani. Dugo ste cekali na to ali ono sto moramo da kazemo jeste da ovaj utorak zaista donosi promene.

 

 BIK

Ljubav ce vam dati snagu za sve. To je ono sto moramo da kazemo. Imate nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko ce vam biti podrska u svemu. Ako toj osobi date priliku znajte da bi ona mogla da vas usreci.

BLIZANCI

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da cete u danu koji je pred nama dobiti priliku da saznate da postoji neko ko vas  zeli u svojoj blizini. Bez imalo sumnje postoji neko ko bi za vas sve dao  i ucinio.

 

RAK

Koncno,ovog utorka ce vama krenuti na bolje. Dugo ste i cekali na to, ali cete u danu koji je pred nama saznati neke lepe vesti. Imajte na umu da postoji jedan rak koji bi za vas mnogo toga uradio.

 

LAV

Vrlo je vazno da pazite kome sta obecavate. Samo u tom slucaju nece doci do toga da nekome slomite srce. Budite iskreni i bolje je da kazete ako nesto ne mozete nego da dajete laznu nadu.

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da je nekome stalo do vas. Da postoji neko ko bi zeleo da vas ima u svojoj blizini. Samo od vas zavisi hoce li do toga doci ali imajte na umu da se cini da nista nije nemoguce.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2