DNEVNI HOROSKOP za 12. SEPTEMBAR: Ponos bi Lavu mogao doneti veliku tugu, Strelca ocekuje dan kakav se samo pozeleti moze!

DNEVNI HOROSKOP za 12. SEPTEMBAR: Ponos bi Lavu mogao doneti veliku tugu, Strelca ocekuje dan kakav se samo pozeleti moze!

11 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

OVAN

Posao :

Previse burno reagujete na poslu. Na svaki gest vasih kolega vi reagujete veoma snazno, vi ocigledno ne shvatate da je vasim kolegama upravo cilj vasa nervoza.

Ljubav :

Pokusajte saznati sta vasa voljena osoba skriva od vas. Iako vi smatrate da izmedju vas i voljene osobe nema tajni zapravo je istina drugacija. Vasa voljena osoba nesto veoma bitno krije od vas.

Zdravlje :

Psiha vam je naglasena.

BIK

Posao :

Previse ste nestrpljivi, uopste nemate strpljenja, vi kao da zelite da ostvarite neke uspehe na brzinu, a to nikako nije realno, a ni moguce.

Ljubav :

Potpuno miran i tih dan vas ocekuje na planu ljubavi, ni najmanja desavanja vas ne ocekuju danas.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

BLIZANCI

Posao :

Niko od vas ne trazi da sa vasim kolegama budete prijatelj, ali morate poraditi na komunikaciji na poslu. Zbog lose komunikacije izmedju vas i kolega zapravo trpi vas posao, a to nije u redu.

Ljubav :

Nesto veoma lepo ce danas vasa voljena osoba uciniti za vas. Ocekuje vas postupak voljene osobe koji ce vas ostaviti bez teksta i koji ce vam doneti veliku srecu.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

RAK

Posao :

Veoma vazan dan je pred vama. Pred vama je dan tokom kojeg vam se pruza prilika da resite brojne poslovne probleme, isto tako cete imati priliku da zabelezite veoma znacajan poslovni uspeh.

Ljubav :

Situacija na planu vase veze je sve bolja kako vreme protice. Konacno ste vi i voljena osoba postigli neke kompromise pa se vasa veza krece u dobrom smeru.

Zdravlje :

Razmislite o poseti stomatologu.

LAV

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Posao :

Pred vama je dan koga ce obeleziti burna rasprava sa jednim vasim kolegom. Danas vas ocekuje rasprava sa tom osobom, a ta osoba ce vam stvoriti veliku nervozu jednim postupkom.

Ljubav :

Morate se odluciti. Morate odluciti da li vam je  vazniji ponos ili voljena osoba i ljubav, ako se nastavite ponasati ponosno kao i do sada veoma lako biste mogli ostati bez voljene osobe.

Zdravlje :

Pojacan stres.

DEVICA

Posao :

Neki manji poslovni problemi vas ocekuju danas, ali vi cete te probleme veoma brzo resiti, nikakva druga desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama na planu posla.

Ljubav :

Vasoj voljenoj osobi je potrebna vasa podrska, ona trenutno prolazi kroz tezak period pa joj je vasa podrska od velikog znacaja. Podrzite voljenu osobu i budite uz nju kada joj je tesko, a ona ce to sigurno umeti da ceni.

Zdravlje :

Ako se ne budete nervirali necete imati problema sa zdravljem.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2